Rekruttlaget utlignet på overtid

Skrevet av: Kjell Ove Østmo         Dato: 03.09.07 20:17

Mot et opprykksjagende BUL klarte Rekruttlaget et imponerende 2-2 resultat på bortebane mandag kveld. BUL ledet 2-0 til det gjensto 5 minutter av kampen.

Som vanlig stilte Rekruttlaget med et ungt lag. Kun a-lagets nyervervelse Vegard Knutsen var seniorspiller av de som entret banen mot seriefavorittene. Juniorene Arle Ivar Ring, Kurt Halvorsen, Christian Reginiussen, Mats Jørgen Masvik og Said Nordnes var også representert fra a-laget. Dessverre fikk nevnte Vegard Knutsen ikke fullført kampen. Etter 65 minutter måtte han fraktes av banen etter en horribel tackling som dommeren utrolig nok mente kvalifiserte til kun gult kort. Heldigvis sier de første rapportene at Vegards skade ikke er alvorlig.

BUL tok kommandoen tidlig i kampen og ledet 2-0 før ti minutter var gått etter to lettkjøpte mål. På tross av 2-0 ledelsen til pause var ikke Alta 2 noe dårligere spillemessig. I perioder utspilte ungguttene hjemmelaget og kunne ha pyntet på resultatet, men BUL har et meget solid forsvar som før denne kampen har sluppet inn kun 9 mål i 3.divisjon. Mot et slikt forsvar er det vanskelig å produsere målsjanser.

2.omgang ble sjansefattig. Alta 2 hadde ballen mye i perioder uten å skape mye offensivt. Heller ikke BUL produserte mange sjanser med unntak av noen overganger. Da det gjensto 5 minutter av ordinær tid trodde de aller fleste på Nornett Stadion at BUL hadde sikret seg tre nye poeng. Men takket være en utrolig lagmoral ga ikke Altas juniorer opp. Etter 86 minutter får Alta hjørnespark og Øyvind Veseth Olsen var høyest av alle foran mål. 1-2 og Alta fikk nytt håp. Da klokka viste 5 minutter av overtiden ble Alta tildelt frispark fra 20 meter skrått foran mål. Arle Ivar Ring plasserte frisparket nede i hjørnet og Alta hadde utlignet på kampens siste spark på ballen. Kampen sett under et var det utvilsomt fortjent.

Rekruttlagets trener Bjørn Edvinsen var meget fornøyd med sine gutter i dag.

- I første omgang spiller vi dem til tider ut og er veldig gode. I andre omgang blir kampen jevnere, men mot et så godt lag som BUL er jeg godt fornøyd med at våre unggutter klarer å sikre et poeng på slutten

For BUL var dette dessverre to poeng tapt i kampen om opprykk, men laget kan fremdeles avgjøre opprykkskampen selv.

Alta 2 har neste kamp allerede kommende onsdag mot Rafsbotn på Alta Idrettspark klokken 18.

Kampfakta;

Bossekop UL - Alta 2    2 - 2 ( 2 - 0 )

1-0 5 min. Frank Røysom
2-0 7 min. Ole Christian Stamnes
2-1 86 min.Øyvind Veseth Olsen
2-2 90 min.Arle Ivar Ring.