Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
aldersbestemt

Klar for kretssluttspill

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Altaposten     Dato: 26.09.18 10:41

Det gror godt i klubbens alderbestemte avdeling, og vi tok en liten prat med trener Lise Lotte Lund Martnes som stolt kunne fortelle om jentenes gode prestasjoner og holdninger. 

Lise Lotte sier følgende til oss: 

Da det nye seriesystemet kom, ble det et mellomåret ekstra i samme klasse. Vi valgte derfor å melde på ett lag i J13 9’er og ett lag opp i J15 11’er. Alle har spilt på J13 laget og de som har ønsket, har spilt J15 og 24 spillere har vært med der. Dette har gjort at vi har fått en god balanse mellom å spille mot lag på vår egen alder og nivå, og utfordringer mot eldre lag på ett høyere nivå. Dette har gjort at alle har hatt en god kamphverdag med mye spilletid på ulike arena. I J13 har det vært en sesong uten tap og med 42 poeng og 83 plussmål. Det er mange ulike målscorere og mange av jentene har spilt og prøvd seg i forskjellige posisjoner. God innsats og ønske om en positivt innstilling til med og motspillere og at jentene har fokus på sine oppgaver, har ligget til grunn for alt vi gjør, noe som har resultert i en meget sterk 2.plass i J15, hakk i hæl på HIF/Stein sitt 2003 lag, som vi har slått 2 av 3 ganger, hvor vi kun har brukt 2005 jenter til hver kamp.Der har også resultert i seriemesterskap J13 9ér vest, og vi gleder oss nå til Kretssluttspill i Hammerfest. Der møter vi Hesseng i semifinale, ett lag vi vet veldig lite om, men vi gleder oss masse. Vi er også veldig stolt av at vi har med oss så mange jenter, i det som kanskje er det største kullet i Alta IF.

Vi gratulerer jentene og trenere med en fantastisk fin sesong, og ønsker masse lykke til i Hammerfest! Heia Alta! #viskaperheltene

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv