damelaget

Alta/Nerskogen tapte mot Kirkenes

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Vidar Kristensen     Dato: 23.09.18 13:22

Samarbeidslaget Alta/Nerskogen tok i helgen turen til Kirkenes for å sloss om nye poeng i 3.divisjon. KIF er suverene serielederen i avdelingen med full pott på sine kamper, men det var bare til inspirasjon for våre jenter som dro oppover med en bra porsjon selvtillit etter stigende kurve de siste ukene. Så ble det ikke poeng denne gang, men en perfekt test mot et godt lag som til slutt vant 3-1. God erfaring og læring.

Vidar Lillegård oppsummerer slik:

Tilbake fra Kirkenes etter en fin tur, men det ble tap 3-1 mot de suverene vinnerne av divisjonen. Under god kampledelse og fine forhold traff vi ikke helt i dag, hverken trenere eller spillere. Vi sliter litt med våt bane og treneren bommer på taktikken. Kirkenes blir jevnt over litt sterkere en oss og vi kommer litt på etterskudd i duellene. Vi er litt heldige som går til pause på 0-0. I andre omgang er vi som lag litt passive og de scorer to ganger tidlig. Etter dette viser vi god moral og kommer inn i kampen igjen. Vi har noen bra tilløp, men får ikke målet som kunne ha gitt oss håpet. På overtid scorer de på corner før Ida reduserer etter trykk fra Ingvild og Julia. Ekstra ros til Kine Marie Mathisen og Marthe Sofie Thomassen som begge debuterer på seniornivå.

Tabell og terminliste