Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
damelaget

Ny seier for damelaget

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Vidar Kristensen     Dato: 30.08.18 08:51

Alta/Nerskogen er i flott utvikling, og onsdag ble det nok en seier på hjemmebane! Kautokeino stakk av med seieren i vår, men denne gangen vant våre jenter hele 4-1. Et strålende comeback og solid gjennomført. Målene ble scoret av Ingvild Toft, Kjersti Heitmann og Nora Williassen (2). 

Vidar Lillegård sier følgende:

Kautokeino er en hardtarbeidende og sterk motstander som slo oss fortjent i vår uten at vi ble overkjørt. Vi startet kampen godt med noen gjennomspill i bakrom, allikevel var det Kautokeino som tok ledelsen på et innlegg i etablert spill. Vi blir litt preget av dette en periode, men kommer tilbake med utligning mot slutten av omgangen. Etter litt duellspill på deres sekstenmeter får Ingvild ballen, avanserer og scorer sikkert.

I pausen har vi fokus på å holde ballen nede og spille et solid pasningsspill, samt holde formasjonen. Tidlig i andre omgang får vi en gjennomløpning med Kjerst og vi leder. Vi fortsetter med fine gjennomspill og det er særs god timing når Anne Cecilie setter fart og det ender med at Nora takler ballen over keeper og i mål.. God timing er det også når Julie setter fart og spiller fri Nora som scorer sikkert med venstre. 

Særs gledelig å se utviklinga mot voksne lag hvor vi nå evner å skape mange sjanser. Defensivt maser vi trenerne litt på omstilling til det defensive, men spillerne blir mere selvdrevne utover i sesongen. Ekstra ros går til Anne Cecilie og Julie for fantastiske frispillinger. Flott at alle jentene bidrar og har godt humør. Også takk til Kautokeino, dagens gode dommer og publikum som ga jentene applaus når de fortjente det.

Vi gratulerer så mye med seieren! Well done! #viskaperheltene

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv