Sterkt comeback

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Altaposten     Dato: 27.08.18 08:11

Det begynner å dra seg til å kampen om topplasseringene i postnord-ligaen, og i en knalltøff serie er det ingenting som kommer gratis. Det fikk vi oppleve også denne runden mot et hardtkjempende hjemmelag som fighter med nebb og klør for overlevelse i divisjonen. Fram ga oss utfordringer hele veien med tempo og trykk på topp, og oppofrende duellspill over hele banen. Dette lyktes de godt med, og da de scoret et perlefrispark etter ca 20 minutter var det en stor jobb som lå fremfor oss.  Etter scoringen kjempet vi oss gradvis inn i kampen, men at Fram Larvik ledet til pause var det forsåvidt ingenting å si på.

Etter noen justeringer i pausen gikk guttene ut i hundre, og med et økende antall sjanser og dødballer fikk vi blod på tann. Det skulle riktig nok ta en stund, men det var virkelig verdt å vente på! Da Fram i tillegg ble redusert til ti mann etter en tøff takling, tok vi virkelig kommandoen i kampen.

1-1 kom etter at Vegard dro seg fint forbi på venstresiden og serverte et innlegg langs bakken som til slutt endte på foten til Magnus som DUNDRET ballen i mål. Trykket vedvarte og igjen skulle Vegard bli sentral med noen små minutter igjen på klokka. Et knallhardt skudd som keeperen måtte gi retur på havnet hos Christian som enkelt kunne plassere ballen i mål fra kort hold. 1-2, en snuoperasjon gjennomført helt på tampen av kampen. En råsterkt borteseier som gjør at vi holder fint følge med lagene i toppen.

Laget: Daniel, Runar, Mats, Øyvind, Thomas, Cordero, Håvard, Andreas, Felix, Christian og Vegard. Også benyttet: Magnus og Eirik.

Her kan du se seiersjubel og intervju med Bård Flovik rett etter kampslutt.

Førstkommende lørdag venter Raufoss hjemme i Finnmarkshallen. Avspark er kl 16:00, og det er ikke tvil om at dette kan bli en skikkelig rysare av en fotballkamp. Vi håper at Altapublikummet er med på laget og skaper skikkelig trykk for guttene som skal ut å kjempe om poeng. Hjertelig velkommen på kamp! #stolthetlengstnord!
Heia Alta!

Lag S P