William tilbake til Glimt

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Altaposten     Dato: 16.08.18 08:10

William Arne Hanssen kom på lån fra Bodø/Glimt i vår, og har gjort en flott figur i nordlysbyen. William har en rå fysikk, teknisk begavet og ikke minst en silkemyk venstrefot. Vi husker spesielt godt kampen borte mot Moss da han scoret kampens første mål, og seinere assisterte Håvard Mannsverk i 0-2 seieren borte mot Moss. I tillegg scoret han et fint mål borte mot Bjørnevatn i cupen der han skjærte inn fra venstre og banket ballen i lengste hjørnet. Han har figurert både som spiss, men også som sentral midtbanespiller. Nå er han hentet tilbake til Bodø/Glimt og vi gleder oss til å følge hans videre utvikling. Potensialet er stort og forhåpentligvis får vi se han på TV-skjermen i Eliteserien for Glimt med tid og stunder.

Takk for innsatsen William, og lykke til videre:)