Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Siste kamp før ferien

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Altaposten     Dato: 13.07.18 07:59

Det har vært et spennende første halvår av årets fotballsesong med nytt trenerteam, nye spillere og mange interessante og tøffe kamper i Postnord-ligaen. Nå "snur" serien, og vi tjuvstarter egentlig høstsesongen med Mjølner hjemme på denne siden av sommerferien. Lagene møttes nemlig i sesongens første kamp, ett oppgjør vi vant 0-1 i Narvik etter scoring av Eirik Lund Holm. 

Siden den gang har det selvfølgelig vært spilt veldig mange kamper, og det er ingen tvil om at lørdagens motstander har gjort en strålende comeback i 2. divisjon. På veien så langt har Mjølner beseiret både Fredrikstad og Raufoss på bortebane, noe som mildt sagt må sies å være imponerende av et nyopprykket lag. Det bygger naturligvis selvtillit, og det har ført laget opp på 25 poeng. Det betyr at det uttalte målet om sikre plassen i divisjonen etter alle solemerker er klart allerede nå. 

For vår del har det vært mye bra, men samtidig må vi være så ærlige å si at vi mangler litt på stabilitet i prestasjonene. Det ønsker vi naturligvis å gjøre noe med, og aller helst starte allerede på lørdag mot Mjølner. Etter kampen mot FFK har vi trent godt, og brukt litt tid sammen for å se på utviklingsmomenter, både lagtaktisk, men også indivduelt. Dette har vi tatt med oss i treningsarbeid, og det skal vi ta med oss i kamp. 

Status på troppen er at Daniel Rojas fortsatt er skadet, og at Vegard Båtnes Braaten er tilbake etter suspensjon. Med andre ord er det en bra tropp som Flovik kan velge fra. 

Kampen starter kl 16:00 på lørdag, og vi håper selvfølgelig at DU vil være med på laget i jakten på tre nye poeng for sommerferien. Det hadde vært storartet:)

Etter ferien samles guttene igjen i slutten av juli, der første kamp er borte mot Hønefoss, 11 august. Det er også samme helg som Altaturneringen sparkes i gang. Med andre ord er det masse spennende å se frem til etter ferien:) Velkommen til en siste innsats på lørdag! Klem fra Andreas!

Del på Facebook   Del på Twitter

Lag S P
1 Raufoss 24 50
2 Fredrikstad 24 48
3 Grorud 24 44
4 Alta 24 42
5 Asker 24 41
6 Elverum 24 41
7 Mjølner 24 41
8 Bærum 24 37
9 Moss 24 29
10 Fram 24 26
11 Odd 2 24 21
12 Nybergsund IL Trysil 24 20
13 Stabæk 2 24 16
14 Hønefoss BK 24 14
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv