Moss - Alta 0-2

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Altaposten     Dato: 02.07.18 09:27

Helgen ble innledet med litt reiseutfordringer, men da vi endelig kom oss ned til Moss natt til lørdag var det bare en ting som var i hodet på oss – TRE POENG. Hjemmelaget kom til dette oppgjøret med en råsterk seier mot Grorud, men vi følte oss godt forberedt på styrker og svakheter og la en plan deretter. Vi har hatt mye fokus på å utvikle eget grunnspill, samtidig hadde vi respekt for en god motstander og et noe uvant underlag i naturgress. Det gjorde at vi valgte en litt mer kynisk inngang. Sett i ettertid viste det seg å være en klok avgjørelse. Med stram organisering og et sterkt ønske om å ta overgangsmulighetene fikk vi betalt etter ca 25 minutter. Cordero vant ballen og førte oppover langs linja i kjent stil med et påfølgende innlegg som William til slutt banket kontant i mål.

Moss var ikke ufarlige, og kunne fort hatt en scoring da de headet i stolpen etter en dødball. Utover det hadde de et par småfarlige gjennomspill som vi fikk hindret før det oppstod virkelig store sjanser. Ledelse til pause føltes godt, men vi kjente på at det store muligheter til å score flere etter gjenvinning av ballen. Hjemmelaget hadde nok definitivt mest ballinnehav, mens vi ofte fikk muligheter til å kjøre kontra. Det skulle til slutt betale seg i en flott scoring av innbytter Håvard Mannsverk. Igjen var William involvert, denne gangen som nest sist på ballen. Et nydelig innlegg, og en ditto heading (!?) av Håvard punkterte kampen med 5 minutter igjen på klokka.

Det var en veldig god følelse å tasse i garderoben med tre poeng, vel vitende om at dette hadde vi fightet hardt for. Vi ønsker å takke de som kom på kampen og støttet oss, og ikke minst Moss for en fairspillende kamp.

Her kan du se intervju med Bård Flovik

Moss er også aktive på Facebook, og her kan du finne se intervjuer med både Mosstrener og vår egen Bård Flovik.

Laget: Maris, Runar, Mats, Aleksander, Thomas, Cordero, Magnus, Dag Andreas, Andreas, Felix, William: Også benyttet: Håvard og Eirik.

Neste kamp er Fredrikstad i Finnmarkshallen, søndag kl 14:00. Lets keep going!

Heia Alta!

Lag S P