Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
damelaget

Knepent tap mot Hamna

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Alta IF Fotball     Dato: 22.06.18 08:21

Onsdag tok damelaget turen til Hammerfest der Hif/Stein ventet til en ny spennende kamp i 3. divisjon for kvinner. Det ble en tøff og jevnspilt kamp, der hjemmelaget til slutt tok med seg tre poeng hjem i sekken. 

Trener Vidar Lillegård sier følgende om kampen:

Mye god læring! Hammerfest scorer på et gjennomspill etter nær halvspilt 1.omgang. Vi kommer sterkere med i kampen og kommer til noen innlegg, men keeper fanger. Utover i andre blir det litt vind og vått. Vi kom er på en del overganger, men de store sjansene uteblir. Hammerfest er nærmest, men det blir ikke flere mål. Alt i alt mye læring. Vi har hatt fokus på struktur og dødball mot. Her tok vi steg. Vi gjennomførte planlagte bytter i forhold til totalbelastning. Ekstra ros til Celine for sterk debut på damelaget.

Troppen som reiste: Josefine Emilie Lillevik, Celine Severinsen, Julia Andersen, Kiasa Pedersen, Kathrine Lillemoen, Thea Johansen, Viktoria Kristensen, Julie Abelsen, Hedda Pedersen, Emma Isaksen, Veronika Hansen, Ann Cecilie Olsen, Linnea Sivertsen, Vilde Suhr og Karoline Eriksen.

HEIA ALTA/NERSKOGEN:) 

 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv