Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Elverum kommer på besøk

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Altaposten     Dato: 18.05.18 13:49

Sesongen er godt i gang, og med et svært tett kampprogram de siste ukene, har guttene nå fått ladet batteriene gjennom både trening og litt fritid. Status så langt i seriespillet er tre seire og to tap som gir oss 9 poeng. Mandagens motstander Elverum står med to seire, to uavgjort og to tap som gir 8 poeng. Elverum kom ned fra OBOS-ligaen i fjor, og er tippet som en av forhåndsfavorittene til å ta steget opp igjen allerede denne sesongen. Trolig vil de bare være sånn passe fornøyd med sin sesonginnledning og kommer dermed til Alta med skumle intensjoner. 

Og skumle intensjoner har definitivt vi også. Etter tapet mot Raufoss sist helg er det en revansjesugen gjeng som har lyst å levere en god prestasjon, som forhåpentligvis til slutt vil gi tre nye poeng på kontoen. Status på kamptroppen er ikke helt klar enda, men Cordero er fortsatt er suspendert etter utvisningen mot Fram Larvik. Ellers vil de nærmeste dagene gi svar på om kaptein Mats Frede, Runar og William blir klar fra skader. 

Let´s do this! Kampstart er kl 14:00 på mandag, og vi håper naturligvis at du vil være med som vår 12. mann i jakten på nye poeng:)

HEIA ALTA!

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv