Alta Motorsenter kjører videre med Alta IF

Skrevet av: Andreas Markussen         Dato: 16.05.18 14:22

Vår samarbeidspartner ble etablert i 1987, og feiret sitt 30 års jubileum i 2017. Bedriften har vært gjennom en fantastisk reise, og på disse 30 årene har man utviklet seg til å bli Finnmarks største motorsenter med omlag 30 ansatte, og byttet ut fjøeset med nye flotte og moderne lokaler. Hos Alta Motorsenter finner du det meste innen motoriserte kjøretøy. Kia, Peugeot, Mercedes-Benz, i tillegg til Arctic Cat scootere og ATV-er.  Mer om Alta Motorsenter finner du via deres hjemmeside. Dit kommer du ved å trykke HER.

Vi er stolte av at Alta Motorsenter fortsetter på lag med oss, og takker så mye for tilliten. Sammen skaper vi #stolthetlengstnord!