damelaget

Tap i første seriekamp for damelaget

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Alta IF Fotball     Dato: 16.05.18 09:58

Etter en lang vinter med trening var det endelig klart for første seriekamp for damelaget Alta/Nerskogen. Samarbeidet mellom klubbene har fungert utmerket og vi er glad for at klubbene kan samarbeide seg i mellom for å skape en god kamphverdag og utviklingsarena. Første kamp ble spilt borte mot Kautokeino og alle målene i kampen ble scoret i løpet av de første 21 minuttene. Først tok hjemmelaget ledelsen, før Vilde Aminda Suhr utlignet for våre jenter. Like etter tok Kautokeino ledelsen 2-1, et resultat som stod seg ut kampen.

Trener Vidar Lillegård kunne fortelle følgende:

En kamp hvor vi blir litt trykt fra start, men kommer gradvis inn i det. Det beste laget i 2. omgang. God innsats, mange dueller og noen fine angrep.Ellers god matching og positive jenter. Dette er bra og skal bli enda bedre. Det fine med fotballen er at man svært ofte får nye sjanser. Vi ønsker å være mere spillende etterhvert, det kan ta litt tid og arbeid, Noen ganger må man imidlertid ta det man får. I dag ble det mye løping og dueller, litt mere ball etterhvert. Alt i alt en fantastisk gjeng. Vi takker Kautokeino for en vel gjennomført kamp og et flott arrangement. Takk også til en dyktig dommertrio. Vel gjennomført alle sammen!

Troppen: Josefine Emilie Lillevik, Kjersti Heitmann, Mari Nilsen, Ida Willassen, Marte Johansen, Julie Abelsen, Julie Andersen, Karoline Eriksen, Hedda Pedersen, Nora Willassen, Vilde Aminda Suhr, Emma Isaksen, Anna Cecilie Olsen, Maiken Mathisen, Marte Urheim-Eriksen og Veronika Hansen.

Neste kamp er mot AVJU 7er på hjemmebane:) Heia Alta/Nerskogen!

Lag S P
1 Raufoss 6 15