Tap mot serielederen

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Altaposten     Dato: 14.05.18 08:59

Vi var tilbake i PostNord-ligaen etter at cupen ble avsluttet for vår del mot TIL onsdag. Vi kjente oss godt forberedt på hva som kom til å bli våre muligheter, men også utfordringer mot et Raufosslag som har vært bunnsolide i sesonginnledningen. Innledningsvis skapte vi noen fine sjanser, først med Magnus som fikk en god pasning fra Peter, men skuddet ble avverget av keeper. På den påfølgende corneren kom Andreas først på ballen ved første stolpe uten at han klarte å styre den i mål. Etter dette tok hjemmelaget over mye av spillet og skapte flere nesten-sjanser etter innlegg og dødballer. Her visste vi på forhånd at vi måtte være konsentrert og på vakt.

Inn i mellom Raufosstrykket fikk vi en flott mulighet etter en nydelig kontring. Daniel fant Balto tidlig, som videre spilte Peter fri på høyresiden. Peter løp sikkert 400 meter (:)) før han til slutt avsluttet like utenfor fra noe skrått hold. En stor sjanse etter godt kontringsspill. 0-0 til pause!

I 2.omgang vedvarte et visst trykk fra Raufoss uten at det ble produsert noen virkelig store sjanser, men med stadig flere dødballer og innleggssituasjoner så skulle til slutt de gulsvarte sette inn kampens eneste mål. Et presis innlegg ble headet i mål ved bakerste stolpe, og hjemmelaget kunne slippe jubelen løs. Etter dette spilte vi oss mer og mer inn i kampen igjen, men vi maktet ikke å skape det trykket vi hadde håpet på, og måtte se at Raufoss tok sin femte seier på like mange forsøk. Nå skal vi bruke de kommende dagene til å lade batteriene, trene godt og stille 100% forberedt til neste kamp, hjemme mot Elverum.

Vi takker Raufoss for kampen, og ønsker dem velkommen til Finnmark seinere i sesongen.

Startlag: Daniel, Peter, Aleksander B, Øyvind, Thomas, Håvard, Dag Andreas, Andreas M, Felix, Magnus og Vegard.

Også benyttet: Eirik, William og Marco.

Se intervju med stand-in kaptein Thomas Braaten.

Lag S P
1 Raufoss 24 50