Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
aldersbestemt

Tap for G19

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Altaposten     Dato: 11.05.18 08:38

Bodø/Glimt tok fullstendig kontroll på oppgjøret i Finnmarkshallen og ledet hele 0-4 til pause. De imponerte oss med flott angrepsfotball og gode avslutningsferdigheter. Ved pause var det lite som tydet på at våre gutter skulle klare å krige seg inn i kampen igjen, men de tankene skulle bli gjort, i allefall delvis til skamme. Først reduserte Ola Ek Mannsverk til 1-4 med en kald avslutning, før Preben Engen Amundsen virkelig tok frem skuddfoten. Han fikk ballen ca 25 meter fra mål og klinket den knallhardt opp i motsatt kryss - en helt fantastisk scoring. Preben var langt i fra ferdig med det, men det var ikke Bodø/Glimt heller. 

Gjestene skulle nemlig økte til både 2-5 og 2-6, før Preben igjen viste frem skuddfoten og prikket inn et frispark til 3-6. Samme mann skulle atter en gang vise seg frem og sikret hat-trick med en ny god avslutning. Glimt avsluttet det hele ved å sette inn 4-7. En mildt sagt underholdende kamp, selv om vi gjerne skulle snudd måltavla:) En svak 1. omgang av våre gutter, men en vel gjennomført 2. omgang. Vi gratulerer Glimt med videre spill i cupen:)

Alta IF startet med følgende lag: Eirik L, Johan, Asi, Fredrik, Hikmat, Marco, Tom, Ovllaper, Ola, Preben, Aleksander K.

#viskaperheltene

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv