What a feeling, what a night!

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Altaposten     Dato: 03.05.18 11:42

Cup er cup - en ganske slitt, men dog tidløs floskel. 90 spennende minutter, ekstraomganger, neeesten straffekonk, men da bestemte Cordero seg for at nok var nok. Med et steg en gaselle på savannen ville vært misunnelig, dundret han opp venstresiden og satte inn to mål i 2. ekstraomgang og sikret til slutt 3-1 seier og videre spill i NM.

Det var riktignok gjestene fra "Daln" som tok ledelsen ved Tor-Martin Mienna midtveis i 2. omgang, men ikke lenge etter fikk vi tildelt straffespark etter at Eirik Lund Holm ble hindret i 16-meteren. Felix Jacobsen var sikkerheten selv og utlignet til 1-1. Dette resultatet stod seg ut den ordinære spilletiden. 1. ekstraomgang bar preg av stillingskrig og det var ikke før i 2. ekstraomgang at det virkelig tok fyr i Finnmarkshallen. Med et varmt hjemmepublikum i ryggen, kjempet guttene heroisk for hver eneste millimeter, og til slutt skulle magi fra Cordero avgjøre kampen med to bort i mot identiske mål. What a feeling, what a night! Tusen takk til alle som var med oss, det var stort!

Fredag kl 13:00 kommer oppsettet fra Fotballforbundet, og vi gleder oss til å se hvem som venter i neste runde. Før den tid gjelder det å restituere på best mulig måte, og ha fullt fokus på Fram Larvik som kommer på besøk til Finnmarkshallen søndag kl 14:00. Heia Alta!

(Link) Dette sa Cordero og Felix etter kampen på vår FB-side.

(Link) Jubelscener etter kampen.

(Link) Altaposten skrev følgende etter kampen.

(Link) iFinnmark har noen høydepunkter her