Flott hjemmeseier

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Altaposten/Steffensen     Dato: 22.04.18 22:21

En strålende første omgang la grunnlaget for det som til slutt skulle bli en skikkelig sliteseier. Eirik Lund Holm fulgte opp seiermålet fra forrige helg og banket inn 1-0 etter en perfekt utført volley fra hjørnet av 16-meteren. Like etter dukket Runar Overvik opp, og med et hav av tid satte han ballen kontrollert i mål alene med Hønefosskeeperen. Skulle nesten tro at Runar har spilt spiss hele sitt liv. Iskaldt og effektivt. Like før pause reduserte Hønefoss etter et straffespark.

2. omgang ble en skikkelig krig, og Hønefoss var langt i fra ufarlige. Daniel Rojas med forsvarsrekka leverte strålende, og berget til slutt tre flotte poeng.

Vi takker et fantastisk hjemmepulikum, alle frivillige og Hønefoss for en flott kamp.

Alta IF startlag: Rojas, Overvik, Hansen, Bjørnvåg, T. Braaten, Cordero, Balto, Jacobsen, Lund Holm, V. Braaten. Også benyttet: Veseth, Hanssen og Mannsverk.

Her kan du høre hva målscorer Overvik kunne fortelle etter kampen.

Lag S P
1 Raufoss 6 15