Tre poeng i Narvik

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Alta IF Fotball     Dato: 15.04.18 16:45

Vi har ventet lenge og virkelig gledet oss til å komme i gang med året sesong. Mjølner på bortebane er ingen enkel match, og det ble en akkurat så tøff kamp som vi hadde forventet. Dagens eneste mål ble satt inn av Eirik Lund Holm etter et fint innlegg av vår spanske venstreback Cordero. Tidlig i 2. omgang ble vi tildelt straffespark da Aleksander Bjørnvåg ble hindret etter en dødball. Dessverre gikk straffen fra Magnus Nikolaisen på utsiden av stolpen. Likevel, en sterk seier og tre poeng i serieåpningen. DEILIG!

Alta IF starter med følgende lag: Rojas, Overvik, Hansen (k), Bjørnvåg, T. Braaten, Cordero, Lund Holm, Jacobsen, Balto, Nikolaisen og V. Braaten. Også benyttet: Veseth Olsen, Aas og Hanssen.

MÅL: Eirik Lund Holm.

Se video av seiersropet etter kampen HER.

OG intervju med Bård Flovik og Eirik Lund Holm HER.

Allerede onsdag venter 1.runde i NM borte mot Bjørnevatn IL. Vi gleder oss til mer action! Heia Alta!

Lag S P
1 Raufoss 2 6