Uavgjort mot Norild

Skrevet av: Kjell Ove Østmo         Dato: 26.08.07 15:17

I en kamp som Rekruttlaget burde ha vunnet måtte de til slutt nøye seg med uavgjort 2-2. Daniel Thomassen gjorde Altas to mål i Vadsø.

Etter tøff motstand i gårsdagens kamp mot Kirkenes, som endte med 0-3 tap, hadde juniorene på Rekruttlaget et godt håp om å reise hjem med tre poeng fra dagens kamp. Men på tross av å ha styrt nesten hele kampen og skapt nok sjanser til å vinne ble utbyttet fra helgas dobbelkamp i Øst-Finnmark kun et poeng.

Til pause ledet hjemmelaget 2-1 etter å ha utnyttet de to eneste målsjansene de fikk i de 45 første minuttene. Alta hadde ballen i storparten av tiden men klarte ikke å skape veldig mange målsjanser.

I andre omgang fikk våres gutta et enda større overtak. Sjansene kom men kun et av disse ble omgjort til mål. Dermed måtte ungguttene reise hjem med et poeng etter en kamp de burde ha vunnet.

Trener Bjørn Edvinsen er godt fornøyd med at laget i perioder spilte ut Norild.

- Vi spiller bra og skaper nok sjanser til å vinne. Litt skuffende med bare et poeng, men vi manglet det siste lille foran motstanderens mål til å avgjøre til vår fordel.

Neste kamp blir mot BUL som kjemper om opprykk. Unguttene får virkelig bryne seg mot et av divisjonens beste lag neste mandag.

Kampfakta

Norild - Alta 2    2 - 2 ( 2-1 )

1-0, 29 min. Lauritz Harila

1-1, 35 min. Daniel Thomassen