Alta IF Fotball åpner nettbutikk

Skrevet av: Andreas Markussen         Dato: 06.03.18 13:46

Markedsansvarlig Andreas Markussen er godt fornøyd med klubbens nye salgskanal og ser flere fordeler for klubben og medlemmer.

-Med nettbutikken får vi løftet frem de produktene vi allerede har og gjort de lettere tilgjengelig for klubbens tilhengere. Vi får også muligheten til å kommunisere gode medlemstilbud fra våre samarbeidspartnere på en mer effektiv måte. For den som ønsker vil det også være enkelt å støtte fotballgruppa ved å kjøpe et av de mange «støtt klubbene produktene». Dette er gode produkter som enhver husholdning vil ha nytte av.

Tre produktkategorier

Nettbutikken inneholder per nå «støtt klubben produkter» og supportereffekter. Planen er også å få inkludert klubbkolleksjonen slik at man får tre produktkategorier. Vi er i dialog med Sport1 om dette og håper å ha det klart om ikke så alt for lenge.

Samarbeid med østlandsbedrift

Løsningen er satt opp og driftet av Explendo som har spesialisert seg på salg av nyttige produkter i samarbeid med lag og foreninger. De har etablert seg med flere klubber fra PostNord-ligaen i sin portefølje, og har bygd opp sterk kompetanse på området.

Øverst på HJEM-siden finner du en link under "Nettbutikk", eller du kan trykke her.

Lag S P
1 Raufoss 10 20