Tøff motstand for Rekruttlaget

Skrevet av: Kjell Ove Østmo         Dato: 25.08.07 18:08

Kirkenes på bortebane ble for tøff motstand for juniorene på Rekruttlaget. Men spillemessig ble Alta 2 langt i fra utspilt av topplaget i 3.divisjon.

Kirkenes er en hard nøtt for alle lag denne sesongen, våre juniorer er intet unntak. Men ungguttene hadde bestemt seg for å gi Kirkenes kamp om poengene og i perioder klarte Rekruttlaget å henge med i banespillet.

Etter første omgang lå våres gutta under med 2-0. En god Kirkenes-periode ødela Altas håp om seier i denne kampen. Men ledelsen var fullt fortjent. Kirkenes skapte de aller fleste sjansene og var det tøffeste laget i duellene.

I andre omgang hevet våres gutta seg og spilte jevnt med serielederne. Med litt hell kunne Alta ha redusert og pyntet på resultatet. I stedet var det Kirkenes som punkterte kampen med sin 3-0 scoring. Seieren var fullt fortjent og det er ikke tilfeldig at Kirkenes kjemper om opprykk til 2.divisjon.

Trener Bjørn Edvinsen var nokså fornøyd med det spillemessige i denne kampen;

- I perioder spiller vi jevnt med serielederne og kunne med hell ha pyntet på resultatet flere ganger. Men Kirkenes har et godt lag og vinner de viktige duellene innenfor begge 16 meterene. De er tøffere enn våre unge spillere foran begge mål og vinner fullt fortjent. Men det var mye positivt i denne kampen og det tar vi med oss videre.

I morgen møter våre unge spillere Norild til kamp i Vadsø. Som vanlig vil det bli en vanskelig kamp i Vadsø, men Rekruttlaget går til oppgjøret med forhåpninger om seier.

Kampfakta;

Kirkenes - Alta 2       3 - 0  ( 2 - 0 )

1-0, 20 min. Alexander Olsen

2-0, 24 min. Martin Larsen