Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

To tap i Oslo

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Altaposten     Dato: 11.02.18 17:25

To tap i Oslo

Endelig skulle vi få spille kamp igjen, og selv om vi periodevis lykkes med å etablere et eget spill, så blir totalen og ikke minst resultatene for dårlig. Laget har vært gjennom en tøff første måned med trening, der mye av fokuset har vært på å utvikle spillet videre både offensivt og defensivt. Spesielt offensivt har vi lyst til å kunne styre spillet i større grad, og det ønsket vi å se igjen i kampene denne helgen. Med fasiten i hånda må vi bare erkjenne at veldig mye gjenstår for at vi skal kunne fremstå på en måte som vi kan være happy med. 

Skeid - Alta 5-0 (3-0).

Start 11ér: Maris, Runar, Mats, Aleksander B, Thomas, Håvard, Felix, Dag Andreas, Vebjørn, Eirik og Magnus. Også benyttet: Øyvind, Marco, Andreas M, Andreas F, Alexander E, Mads Aimar.

Innledningsvis lyktes vi brukbart med det oppbyggende spillet, uten at vi kom til de helt store sjansene. Vi fikk se igjen en del av tingene som har blitt prioritert i treningsarbeidet, men dessverre ble vi ganske brutalt straffet med noen uheldige ballmiss på egen banehalvdel. Etter 1-0 i sekken tok Skeid for alvor kommandoen i kampen og kunne gå til pause med hele 3-0. Ingen god følelse for oss. At Skeid ledet kunne vi ikke si så mye på, men 3-0 var noe flatterende.

2. omgang ble litt mer rotete for vår del, og igjen var det hjemmelaget som skulle stå for målene. 4-0 kom etter et straffespark, mens 5-0 kom etter et innlegg fra dødlinja. Utvilsomt veldig stygge siffer å ta med seg videre inn i helga. Skeid var rett og slett mer "på", og vinner fortjent til slutt. 

 

Grorud - Alta 3-0 (0-0). 

Start 11ér: Alexander, Øyvind, Mats, Aleksander B, Thomas, Runar, Felix, Dag Andreas, Andreas, Marco og Eirik. Også benyttet: Maris, Andreas F, Mads Aimar, Vebjørn, Håvard. 

1.omgang var en god opptur fra fredagen. Laget fikk tidvis til mye flott spill, fra bakre rekker, via midtbanen og inn rundt 16-meteren til Grorud. Vi mangler noe presisjon i den siste pasningen, det siste skuddet. Grorud var langt i fra ufarlige, men banespillet og initiativet tilhørte oss, spesielt de siste 20 minuttene. 

2. omgang startet med at Grorud går opp til 1-0, Et lang pasning i bakrom snappes opp og blir plassert tilside for Maris og i mål. Også i denne kampen blir prestasjonen de siste 45 for ujevn og det utnytter Grorud til det fulle. 2-0 kommer etter straffespark, og 3-0 etter et hardt innlegg som blir satt i mål fra kort hold. Tingene vi lyktes godt med i 1. omgang, fader bort, og vi blir løpende mye i mellom. 

Generelt:

Vi er naturligvis langt i fra fornøyd med to tap. 8 baklengs og 0 scorede mål kjennes langt inn i hjerterota. At laget er i omstilling inn mot nye momenter og spillmønster er en forklaring, men ingen unnskyldning. Dette er knallhardt læring for oss, og mye bør forbedres både kollektivt og individuelt inn mot neste helgs test mot Tromsdalen. Det har vi alle intensjoner om å gjøre, og vi ser frem til nye muligheter på treningsfeltet og i kamp. Jeg har spesielt lyst til å løfte frem en spiller som utmerket seg positivt, og det var Alexander Ellingsen. En god 2. omgang mot Skeid, og en enda bedre 1. omgang mot Grorud. Artig å se at Alexander fortsetter sin fine utvikling fra året i fjor. 

Heia Alta! Klem!

Del på Facebook   Del på Twitter

Lag S P
1 Raufoss 24 50
2 Fredrikstad 24 48
3 Grorud 24 44
4 Alta 24 42
5 Asker 24 41
6 Elverum 24 41
7 Mjølner 24 41
8 Bærum 24 37
9 Moss 24 29
10 Fram 24 26
11 Odd 2 24 21
12 Nybergsund IL Trysil 24 20
13 Stabæk 2 24 16
14 Hønefoss BK 24 14
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv