damelaget

Vidar Lillegård ny trener for damelaget

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Altaposten     Dato: 30.01.18 08:57

Vidar Lillegård ny trener for damelaget

Etter en lang vinter med usikkerhet rundt hovedtrenerspørsmålet for damelaget har klubben kommet frem til en god løsning. Vidar Lillegård kommer inn som ny hovedtrener etter Sondre Andersen, og er allerede i gang med trenerjobben. Vidar har lang erfaring fra trenergjerningen, og hadde i alle år ansvaret for 1999-jentene i Alta IF. Han har gjort en solid jobb som rådgiver for sine egne døtre, som begge har suksess på banen. Vidars største styrke er at han er sterk fotballfaglig, og flink med utvikling av enkeltspillere. Vidar får også med seg et solid trenerteam som består av blant andre Vidar Kristensen som sikret en god tråd mellom damelaget og jentelagene. Vi gleder oss til å følge damelaget i tiden som kommer, og ser frem mot et spennende og utviklende 2018!

På grunn av usikkerheten rundt trener og spillerstall så klubben seg nødt til å trekke laget fra 2. divisjonsspill, og vil i år spille i 3. divisjon. Mer om dette kan leses via Altaposten.

Velkommen på laget Vidar:)

Lag S P
1 Raufoss 6 15