Samarbeidspartnere med giverglede som varmer

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Magne Kveseth, Altaposten     Dato: 22.12.17 11:53

Vi er bare et av mange idrettslag som årlig opplever at byens næringsliv bidrar for at vi skal få kunne gjøre det vi liker aller best. Nå har tre av våre samarbeidspartnere gått sammen for å levere en sårt tiltrengt oppgradering av diverse gjenstander til helsesenteret.

Sparebank1 Nord-Norge, Elkjøp og Møbelringen bidro til at helsesenteret fikk levert en helt ny TV, sofaer og pyntegjenstander slik at det blir ekstra koselig for beboerne og de ansatte inn mot juletiden. Som om ikke det var nok, fikk de Elvebakken blomster med på laget for å løfte stemningen enda et hakk. Vi er stolt av at vi har så mange flotte samarbeidspartnere, og vil gi dem en ekstra klapp på skuldra for denne fine gesten. Fantastisk bra!

Her kan du lese Altaposten sin reportasje fra overleveringen.

Lag S P
1 Raufoss 2 6