Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Vår tur til å bidra

Skrevet av: Andreas Markussen         Dato: 30.11.17 19:23

(Foto: Steffensen, Altaposten)  

Spill en god insidepasning til lokalsjappa! 

2017 er på vei inn i historiebøkene og arrangementsbyen Alta kan se tilbake på et vel gjennomført år med de uttalige idrettslige og kulturelle innslagene som skaper opplevelser, stolthet og bolyst i landets nordligste fylke. Som tilflyttet har jeg blitt imponert hvert eneste år av innsats- og ståpåviljen som vises av initiativtakere, og frivillige som bruker enormt med timer for å drive frem alle disse arrangementene. Når man da i tillegg har et lokalt næringsliv som spiller på lag og serverer silkemyke pasninger, ferdigscoret om du vil, året rundt, ja da er det mulig å skape et fantatisk levende lokalsamfunn.

I lagspill er naturligvis viktig å gjøre medspillerne gode, og det er nettopp det vi bør gjøre nå som julehandelen går inn i sin høysesong - spill en god innsidepasning til lokalsjappa - ved å handle julegavene lokalt. Adventstiden er høytid for veldig mye, men også en tid for å gjøre seg opp noen tanker om året som har gått. Her kommer noen personlige refleksjoner fra 2017, et år med mange spennende utfordringer. 

I ukjent terreng finnes det veldig mye god kaffe

For meg selv har året 2017 bydd meg på noen flotte erfaringer. I februrar fikk jeg muligheten til å jobbe i Alta IF som markedsmedarbeider med herlige kolleger og med mange spennende oppgaver. Jeg gikk inn i jobben uten å kunne vise til noe relevant erfaring, men kjente en sterk motivasjon for å vise meg tilliten verdig. Jeg må likevel innrømme at det var en terskel å ta de første telefonene, sende ut de første mailene. Hva er riktig å si, hvordan blir jeg mottatt? Det er nok sikkert helt naturlig å føle en viss usikkerhet i ny jobb, men allerede tidlig fikk jeg opplevelser som skapte en veldig trygghet i det videre arbeidet. 

Bare kom innom, jeg har kaffen klar. Dette får vi til:)

En kaffekopp og en god prat. Jeg er fan av begge deler. Mottakelsen ute i markedet var enestående fra dag én, og engasjementet som ble visst meg inn mot Alta IF, men også mot andre idrettslag og arrangemeter var og ER imponerende. Som synliggjort øverst i teksten er det ikke rent får som er helt avhengig av støtte fra byens næringsliv. Det er ikke slik at alle kan være med på ALT, men jeg opplever daglig at ledere rundt om vier både tid og krefter på å løfte frem fritidstilbud, selv i en hektisk hverdag i egen virksomhet.

Som markedsmedarbeider i Alta IF skal samarbeidsavtaler reforhandles, annonsesalg og lotteri skal gjennomføres og andre innteksbringende tiltak skal klekkes ut. Det siste tilskuddet ble folkekampen, som ble en veldig fin dag i Finnmarkshallen. Dette hadde vi aldri kunne gjennomført uten støttespillere som bidro med både økonomiske og menneskelig ressurser. Alt dette for å skape gode opplevelser, et spennende arrangement og sårt tiltrenkt inntekt for oss. For alt dette vil jeg si tusen hjertelig takk. 

Vi er med på folkekampen! Dette blir spennende, og vi heier på dere!:)

Den positiviteten, oppbackingen og fremsnakkingen som vi opplever, ville jeg med dette gjøre deg oppmerksom på. Dette fordi jeg veldig gjerne ønsker at vi alle skal være bevisst på hvem som bidrar for deg og meg året i gjennom, og dermed legge julegavehandelen til butikkene her lokalt. Jeg kan garantere at du blir å møte vennlige smil, få gode tips og hjelpen du trenger. Det er på mange måter en investering i deg selv, og nye flotte idrettslige og kulturelle opplevelser i 2018. 

Ta en titt...

..på treningsklær, eller på trakkemaskin som leverer gode treningsforhold i skiløypa. Kanskje vil du først hvile øynene, med en god porsjon stolthet, på klubbemblemet, men la blikket vandre videre på alle de andre logoene. De som står i bakgrunnen og løfter oss frem for at vi skal få kunne gjøre det vi liker aller best året gjennom. Jeg kan si med 100% sikkerhet at du ikke ser Zalando noen plass. Nå er det vår tur, vi sees på julegaveshopping i Alta:)

Sammen skaper vi stolthet lengst nord!

Ha en flott adventstid! Klem:)

 

Del på Facebook   Del på Twitter

Lag S P
1 Raufoss 26 53
2 Fredrikstad 26 52
3 Grorud 26 48
4 Asker 26 45
5 Alta 26 45
6 Elverum 26 44
7 Mjølner 26 44
8 Bærum 26 40
9 Moss 26 30
10 Fram 26 29
11 Odd 2 26 22
12 Nybergsund IL Trysil 26 21
13 Hønefoss BK 26 20
14 Stabæk 2 26 16
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv