Altaturneringa 2007

Skrevet av: Bjørn Inge Andreassen         Dato: 17.08.07 21:59

Nok en gang har vi gjennomført Altaturneringa på en flott måte. En stor takk til alle frivillige som har hjulpet oss med gjennomføringa av de ulike oppgavene vi hadde.

Nok en gang har vi gjennomført Altaturneringa på en flott måte. Evalueringa av årets turnering blir lagt opp av våre arbeidsomme og dyktige ledere for selve turneringa i slutten av august. Det er fint om dere kan gi tilbakemeldinger til meg fra de ulike lagene, slik at alt kommer frem, både ting som er bra og ting som vi ser kan gjøres bedre. Samtidig en stor takk til alle frivillige som har hjulpet oss med gjennomføringa av de ulike oppgavene vi hadde. Alle våre lag har egne arbeidsoppgaver som må gjennomføres før og under turneringa. Vi har fortsatt lite dugnad i klubben, så selve Altaturneringa må alle foreldre sette av hvert år til dugnad og oppfølging av sine håpefulle. Dette er i all hovedsak vært gjennomført svært bra, men noen lag har hatt litt trøbbel med å stille nok folk til sine oppgaver. Både fra klubben og fra våre lagledere må vi være tidlig ute å tydeliggjøre hvilke oppdrag vi har for klubben i løpet av året.
Sportslig har vi igjen gjort det bra. På de yngste klassene har lagene vist flott innsats og god moral hvor kjeftbruk omtrent ikke finnes fra verken voksne eller barn. I de eldste årsklassene har vi 4 finalister, hvor juniorjentene og guttene vant sine finaler, mens jentene og småguttene fra kronstad 93 tapte finalen, men fikk likevel en kjempeflott sølvplass hver. I tillegg tok vi bronsen i smågutteklassen med komsa 93. Det ble bemerket av svært mange det sterke årskullet vi har på gutter93 med to medaljer i klassen. For øvrig har våre andre lag også vist stor innsats og positiv sportsånd, selv uten sluttspill-plass. Det høres ut som om de fleste har stortrivdes uavhengig av resultat.
Til slutt vil jeg takke vår tidligere adm.leder Egil rasmussen for den fabelaktige jobben har han gjort for klubben helt til han gikk over i annen jobb like etter Altaturneringa. I tillegg til full jobb for klubben har han vel nærmest jobba dugnad i full stilling i tillegg, i store perioder. tb