Juniorene ned på jorda

Skrevet av: Kjell Ove Østmo         Dato: 15.08.07 21:05

Etter å ha vunnet Altaturneringen sist helg kom juniorene ned på jorda igjen etter tap på bortebane mot Kautokeino i kveldens 3.divisjonskamp. Kampen endte med 5-3 seier til hjemmelaget.

Altas mål ble gjort av Kurt Anti Halvorsen, Arle Ivar Ring og Håvard Nome. Stillingen til pause var 2-2. Alta ledet 3-2 til det gjensto et kvarter av kampen men klarte ikke å avgjøre til sin fordel.

Alta 2 sin trener Bjørn Edvinsen var misfornøyd med lagets opptreden i kveldens kamp;

- Laget spilte meget tafatt mot Kautokeino. Sammen med bortekampen mot Porsanger er dette sesongens dårligste kamp av Rekruttlaget. Det virket som om det kom en reaksjon etter sist helgs triumf i Altaturneringen. Men man kan ta lærdom av slike kamper også, aldri så galt at det ikke er godt for noe.

Til altaif.no sier Edvinsen også at baklengsmålene var altfor lettkjøpte og burde vært unngått.

Med et så ungt lag som Alta stiller i 3.divisjon vil prestasjonene og resultatene variere. Av og til kan slike kamper komme hvor ting ikke stemmer på banen. Men spillerne på Rekruttlaget stiller selv høye krav til sine prestasjoner og vil helt sikkert ikke selv være fornøyd med kveldens kamp. Da er det viktig at man tar lærdom både av dårlige og gode kamper.

Forhåpentligvis kan guttene heve seg til neste kamp som spilles neste onsdag mot Tverrelvdalen på Alta Idrettspark.