Juniorene vant oppskriftsmessig

Skrevet av: Kjell Ove Østmo         Dato: 12.08.07 20:45

Alta IF`s junior herrer var suverene i sin klasse i Altaturneringen. Også flere lag gjorde en fin innsats i løpet av helga og medaljer ble vunnet i flere klasser.

Altas juniorer var forventet å vinne sin klasse under årets Altaturnering. Etter å ha snublet i fjor hadde guttene bestemt seg for å gjennomføre turneringen uten feilskjær. Ubeseiret og totalt 18-3 i målforskjell sørget for at gullet ble igjen på Alta Idrettspark. Porsanger var motstandere i finalen men var sjanseløse mot seiershungrige Altaspillere. Juniorlaget hadde i helga med seg to guttespillere og kun tre av spillerne er i sitt siste år som junior. Med andre ord var det et ungt juniorlag som triumferte på søndag ettermiddag. Dette laget er også det samme som spiller i 3.divisjon.

Junior damer vant også sin klasse. På damesiden var det en noe amputert deltagelse, noe som gjorde at klassen ble avgjort etter et vanlig seriespill. Alta manglet mange spillere og var tvunget til å bruke flere overårige spillere for å kunne stille lag.

I smågutteklassen presterte Alta å hente to medaljer. Både sølvmedaljen og bronsemedaljen ble vunnet av Alta IF. Skarp fra Tromsø gikk seirende ut av klassen.

Jentelaget leverte også en fin innsats og kunne hente velfortjente sølvmedaljer etter å ha tapt en god finale mot Kirkenes.

Altas guttelag, som består av utelukkende første års guttespillere, var kun et mål fra å kvalifisere seg til kvartfinale. En god innsats i kamp mot spillere som for det meste var et år eldre.

Resultatmessig var det en god turnering for arrangørklubben og resultatene bekrefter at det gror godt blant de yngste i klubben.

Klasser med medaljer til Alta IF;

Klasse A;