Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
fotball

STOR moral sikret 3 poeng!!

Skrevet av: Jan Egil Brekke         Dato: 29.07.07 16:50

En stor lagmoral, fantastisk vilje og tro på hverandre sikret 3 herlige poeng i Narvik.

Kampen startet bra for vår del; vi satte press på Mjølner og skapte noen gode sjanser. Vi kom desverre ikke nærmere enn et stolpetreff. Midtveis i omgangen får vi en kalddusj i varmen på Narvik stadion. Etter litt rot og unødvendig balltap får Mjølner`s Rickard Normann kanontreff med venstrefoten og banker ballen i mål fra 20 meter. Etter målet jevner kampen seg ut, og omgangen ebber ut med 1-0 til hjemmelaget.
I pausen er vi rolige i garderoben. Misbrukte sjanser og baklengs i 1. omgang er historie, og kan ikke gjøres noe med. Det vi imidlertid kan gjøre noe med, er 2. omgang. Vi snakker om å aldri miste trua, UANSETT hva som skjer. Det drøyer imidlertid lenge før målene kommer. 3-4 brente muligheter, og klokken tikker mot 90 minutter.
Vi gjør 3 bytter i kampen. 2 av innbytterne kommer inn og skårer målene. Helt perfekt!!! Emmanuel David og Christian Reginiussen setter inn 2 kjappe mål i sluttminuttene, men også tredje innbytteren fortjener all mulig ros. Kurt Halvorsen debuterte i lørdagens kamp, og kom inn helt uten nerver. Han bidro også i aller høyeste grad til seieren. 14 mann i Alta I.F drakt som aldri mistet trua på poeng, AKKURAT sånn det skal være.
3 herlige poeng gjorde at bussturen hjem gikk som en lek!!

-Brekke-

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv