Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
fotball

Busstur til Narvik

Skrevet av: Jan Egil Brekke         Dato: 26.07.07 11:07

Kampen mot Tromsø`s nestbeste spillere er historie. Kampen ga oss 3 poeng og en god dose selvtillit, men på lørdag venter en ny tøff kamp, borte mot Mjølner.

Onsdag pratet vi om kampen mot TIL2 og gjorde oss ferdig med den. Etter en kort restitusjonsøkt ledet av duracell-kaninen vår, Kalle Tjæder, er beina klare for nye tøffe tak. Torsdag blir det trening på kunstgresset. Fredag pakker vi baggen og setter oss i bussen. Det er IKKE langt til Narvik, så den turen går nok som en lek. Spesielt uproblematisk er det når "Issàt" hoster opp den ene konge-dvd`en etter den andre... Ut på langtur med gode venner med godt humør er aldri noe problem :)

Mjølner har spilt jevnt med alle lagene hittil i sesongen, og blir en tøff motstander. 2. divisjon har utviklet seg til å bli en divisjon hvor alle kampene er vanskelige. Vi satser som alltid på å gjøre vårt beste, og reiser ned til Narvik for å ta 3 poeng.

Skadesituasjonen er usikker. Maggen fikk seg en smell i forrige kamp og er betegnet som usikker, men regner med at hardhausen rister av seg smertene og er klar til lørdag. Pekka har jeg personlig knytta fast med tau, så de beina er godt planta på jorda etter nok en kjempekamp. JT (uttales "djei-ti" red anm.)Haugli skal prøve seg på trening idag, og tror nok også han blir klar til Mjølner-kampen. Han har så lyst å være med på bussturen! :)
Erlend Olsen er nok ute på ubestemt tid. Etter noen fenomenale avslutninger på trening mandag, fikk gamlingen en kjempestrekk i hamstringen. Berger blir nok også hjemme i helga. Ellers ser det meste bra ut i troppen, og humøret er på topp!!

Benytter anledningen til å gratulere Jonas Johansen og Jørn Hansen i Haugesund med avansement til kvartfinalen i cupen. STERKT. Like bra gikk det ikke for våre venner i Notodden. Overvik, Sakka og Granerud tapte desverre mot Godset. Som gode finnmarkinger, så kommer de garantert sterkere tilbake!!

Over og ut for denne gang :)

-Brekke-

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv