Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
fotball

Seier i Porsanger

Skrevet av: Jan Egil Brekke         Dato: 20.07.07 23:20

Det ble 5-2 til Alta i dagens treningskamp i Lakselv, men seieren kostet litt.

Kampen ble spilt på en flott Lakselv gressbane. Vi tok ledelsen midtveis i 1. omgang ved Thomas Andersen. Porsanger utlignet ganske kjapt, og gikk senere opp i 2-1. Et mål av Magnus Andersen etter 40 min gjorde at pauseresultatet var 2-2. I 2. omgang sørget mål av Emmanuel David og 2 mål av Christian Reginiussen at vi vant 5-2. Alt i alt en typisk treningskamp, men viktig å få spilt en kamp før jakten på poengene starter igjen.

Seieren kostet litt; Thomas Andersen måtte ut rett før pause. Han fikk et kutt i ansiktet, og måtte rett på legevakta å sy 8 sting. Kurt Halvorsen forsvant ut med en smell i hodet, og Martin Norbye måtte forlate banen med en ankelskade. Hvor alvorlige disse skadene er, vet vi ikke før om noen dager.

Mange spillere fikk prøve seg idag, og det ble gjort mange bytter. Mads Reginiussen, Rune Berger og Jan Tommy Haugli var ikke med til Lakselv. Mads er akkurat kommet fra JET-cup, og trengte litt hvile etter mange harde kamper med Tromsø sitt juniorlag. Rune og JT måtte stå over med skader. Hvor lenge de er ute, er også usikkert.

Lørdag har vi fri fra trening. Søndag og mandag er det trening, og tirsdag kommer Tromsø 2 på besøk til første seriekamp etter ferien.

-Brekke-

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv