Jenter 92 imponerte!

Skrevet av: Maren Dølgaard Eid         Dato: 04.07.07 10:35

Alta IF Jenter 92 deltok på Piteåturneringen og leverte en historisk prestasjon.

Alta IF jenter 92 deltok på piteåturneringa i helga og leverte en historisk prestasjon med en 4 plass etter å ha tapt semifinalen og bronsefinalen med ett mål, mot de to lagene som var i finalen i fjor. Ingen jentelag fra Alta har noen gang kommet så langt i turneringa. Vi ble beste norske lag!!

Nivået i Sverige er veldig høyt og det satses veldig på jentefotballen i området, men med litt mer tur så kunne både semi og bronsefinalen bikka vår vei. Vi hadde bl.a 3-4 store sjanser i bronsefinalen som var millimetere unna å gå inn. Laginnsatsen og bredden i laget er den viktigste grunnen til at vi kom så langt. Laget består av utrolig mange jevngode spillere, som er veldig treningsvillige.

Etter min mening er det mange talenter i laget som damefotballen i Alta vil få glede av i fremtida. Nå ser vi frem til neste høydepunkt, Altaturneringa i august og satser på å bite godt fra oss der.

Stein Yngve Fagerhaug, trener