Oppsummering av vårsesongen

Skrevet av: Isak Ole Hætta         Dato: 02.07.07 10:42

3.plass og i angrepsposisjon

3.plass med 22 poeng, et poeng bak overraskelseslaget Åmot.

Alta IF gikk på et nederlaget mot overraskelseslaget Åmot i siste kamp før ferien. Dermed er AIF på 3.plass med samme poeng som Dr/Fr og et poeng bak Åmot.
Ser man på kampen mot Åmot isolert sett, så var det en del "lugging" og rusk i maskinen til Alta IF. Åmot var sikkelig "gira" på å gi våre gutter kamp og viste en sikkelig arbeidsmoral det står respekt av. Samtidig var kanskje ikke Alta spillerne helt på "nett" denne dagen. Slike dager kommer innimellom og dette var dagen da vi ikke klarte å ta oss sammen.

Vi hadde ALLE en dårlig dag på jobben, men VI SKAL SAMMEN REISE OSS OG GJØRE HØSTSESONGEN TIL EN HYGGELIG OPPLEVELSE FOR ALLE!

Vi har 15 kamper igjen og hele 45 poeng å dele ut, så løpet om hvem som stikker av med 1.plassen er på langt nær avgjort.

Alta IF er i sikkelig angrepsposisjon når høstsesongen tar til. Da skal vi jage alle og gjøre det vanskelig for alle lag som står på motsatt side av banen.

Jeg unner mine spillere en sikkelig god ferie frem til 15. juli. Da starter vi opp igjen og gleder oss når høstsesongen tar til igjen 24. juli kl.18.00 på Aronnes stadion.

GOD SOMMER TIL ALLE OG VEL MØTT TIL EN SPENNENDE HØSTSESONG!