Rekruttlaget tar ferie på 7.plass

Skrevet av: Kjell Ove Østmo         Dato: 01.07.07 19:02

Etter tap mot Porsanger i dagens kamp tar våre juniorer ferie på 7.plass i 3.divisjon. Et redusert Rekruttlag leverte en god innsats mot formlaget fra Porsanger men kunne ikke hindre et 3-1 tap på bortebane.

Pga skader, ferieavvikling o.l. reiste Rekruttlaget til Porsanger med kun 11 spillere. Porsanger har tidligere denne sesongen utropt seg selv til Finnmarks beste lag, med det i tankene er et 1-3 tap slettes ikke ille av juniorene. Ungguttene gjorde en god innsats men klarte ikke å true Porsanger i særlig grad.

Rekruttlaget består denne sesongen av juniorer som spiller sin første sesong i 3.divisjon. Laget har gitt god motstand mot lag som BUL og Kirkenes og har hevdet seg bra i divisjonen. Nå gjenstår det å se om guttene kan fortsette utviklingen etter ferien. Forsvarsmessig er laget blant de beste i avdelingen mens de offensivt sliter med å gjøre mange mål, på tross av spillemessig overtak i de fleste kampene.

Nå kan altså ungguttene ta en velfortjent ferie for å lade batteriene før en tøff høstsesong.