Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
fotball

Stortap mot Åmot

Skrevet av: Kjell Ove Østmo         Dato: 30.06.07 19:00

På tross av mange store målsjanser tapte Alta fortjent mot et mye mer effektivt Åmot-lag.

I en kamp med mange målsjanser til begge lag vant Åmot kampen på bedre effektivitet enn Alta. Åmots keeper var frustrerende god samtidig som Alta var svært gavmilde med de nye serielederne.
Alta var i ferd med å snu kampen fram til dommeren ville innføre en ny praksis ved hodeskader. Etter 3-0 til Åmot klarte Jan Egil Brekke og Rune Berger å redusere to ganger. Alta jaget utligningen da Andreas Pettersen ble liggende nede med hodeskade etter en Åmot-dødball. I stedet for å følge vanlig praksis med å blåse av spillet ved hodeskade valgte dommeren utrolig nok å la spillet fortsette i nærmere et minutt. Resultatet var at en Åmot-spiller etterhvert kunne stå ved siden av en liggende Pettersen å gjøre 4-2. 5 minutter på overtid fastsatte Åmot sluttresultatet til 5-2 over et Alta-lag som hadde kapitulert.

På tross av dommerens bidrag til å ødelegge spenningen i sluttminuttene var det en fortjent seier til Åmot over Alta. Åmot var det beste laget innenfor begge 16.meterene og det er der kampene avgjøres.

Alta tar nå ferie på tredje plass i 2.divisjon avdeling 4, kun et poeng bak serielederne Åmot. Det betyr at etter ferien vil vi se et revansjesugent Alta-lag i angrepsposisjon. 23.juli kommer Tromsø 2 på besøk på Alta Idrettspark. Forhåpentligvis kan våres gutta fortsette den fine trenden de var i før dagens tap.Åmot - Alta IF 5-2 (2-0)

1-0 (3)

2-0 (45)

3-0 (62)

3-1 Jan Egil Brekke (76)

3-2 Rune Berger (85)

4-2 (88)

5-2 (90)

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv