Ute av cupen, klar for toppkamp!

Skrevet av: Jan Egil Brekke         Dato: 29.06.07 13:19

På onsdag gjorde vi en god innsats mot Aalesunds F.K. Vi prøvde å angripe og være offensive, men måtte til slutt gi tapt 2-0. Nå gjør vi oss klar til topp-oppgjør borte mot Åmot.

Vi reiste ned til fantastisk flotte Ålesund (Nå skylder du meg litt penger Vidar!) for å prøve å angripe og plage tippeligaspillerne. På en intim og flott Color Line Stadion gjorde vi en innsats vi absolutt kan være stolte av. Vi hadde noen sjanser, men var ikke heldige og dyktige nok i avslutningsfasen. Enten var avslutningene litt for dårlige, eller nestsiste pasning litt for upresis. Som oftest i slike oppgjør er det akkurat det som skiller lagene. Tippeligaklubber er bedre innenfor begge 16-meterne, og setter sine sjanser. Vi fikk litt skryt av trener Per Joar Hansen og andre, mer eller mindre, eksperter etter kampen. En mager trøst, men dog. Uansett så var det en opplevelse å spille på et sånt fantastisk stadion!! Det nye stadionet har mye å si for interessen og engasjementet rundt klubben. Så er det bare å håpe at vi med tid og stunder får et nytt stadion her i Alta også!

Lørdag er det klart for en ny viktig kamp i 2. divisjon. Årets overraskelseslag, Åmot, står på motsatt side. Åmot ligger på 2. plass i divisjonen, 2 poeng bak oss. Uansett resultat i den kampen, har vårsesongen vært bra for vår del, men vi går SELVFØLGELIG for 3 poeng. Samtidig vet vi at det kommer til å bli en tøff kamp, som krever at vi er på stasjon alle mann. Murbrekkeren vår, Magnus Andersen, fikk sitt 3. gule kort mot Follo, og må stå over. Ellers stiller vi mer eller mindre skadefritt. Fortsatt er det et lite spørsmålstegn rundt Emmanuel David sin strekkskade. En ting er uansett klart; Alta I.F stiller med 11 sultne spillere fra start! Vi er klare til å ta ut absolutt alt for å sikre seier.

For undertegnede blir det  en litt spesiell kamp. Høyreback på Åmot, er min lillebror Leif Arne. Når jeg da spiller venstre ving, regner jeg med at det blir endel dueller oss imellom. Gleder meg uansett til den duellen, håper og tror at storebror fortsatt er sjefen! :)

Etter kampen tar vi 2 deilige uker med ferie. Skal bli godt å lade batteriene for en lang og spennende høst-sesong.

Ønsker alle leserne en riktig god sommer!