Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
fotball

Godbiter på rekke og rad

Skrevet av: Jan Egil Brekke         Dato: 20.06.07 12:35

10 dager igjen til vi tar en etterlengtet ferie. Før den tid står det 3 godbiter på rekke og rad. Toppoppgjør hjemme mot Follo, cupbonus på flotte Color Line Stadion, og et nytt toppoppgjør borte mot Åmot.

Etter kampen i Hammerfest på lørdag, har vi hatt trening mandag og tirsdag. Mandag hadde vi en fotballøkt nede på gressbanen, og tirsdag var det spinningtime på Sats.

Uka fremover blir det treninger på gresset. Onsdag er det en tøff økt med 4 mot 4 som hovedingrediens. Der blir det sannsynligvis "Oldham" mot "Young Boys". Dvs de rutinerte mot ungdommen. Det pleier bestandig å bli høy temperatur på de øktene, eller hva Per Arne??? Nesten uten unntak ender det opp med en velfortjent seier til de rutinerte.

Stemninga i troppen er meget høy, og vi gleder oss til de herlige utfordringene vi har i uka som kommer. 3-poengeren mot Hammerfest smakte godt, men fokuset rettes nå mot neste kamp. Det er fjorårets adeccolag, Follo, som kommer på besøk. Etter 9 spilte kamper ligger de likt med oss. I likhet med Alta, har de 19 poeng. Det har også Åmot, som er motstander neste helg.

I mellom de to topp-kampene har vi en herlig utfordring mot Ålesund. Vi skal definitivt ikke reise dit ned med lua i handa! Vi skal prøve så godt vi kan å gjøre det svært vanskelig for AAFK å gå videre til 4. runde. Dit ned reiser vi helt uten press, absolutt all press ligger på skuldrene til Aalesund. Et helt perfekt utgangspunkt for oss med andre ord. Hvem vet; kanskje bomben smeller onsdags kveld???

Først er det imidlertid Follo som gjelder. Noen i troppen sliter med litt småskader etter helga, men vi både håper og tror at vi rister disse av oss i løpet av uka. Martin Norbye er i trening igjen etter å ha vært ute i et par uker. Rune Berger er også i trening, men det er enda knyttet endel usikkerhet rundt hans skade. Emmanuel David er også usikker.

Håper alle finner veien ned til Aronnes på søndag, så skal vi gjøre vårt aller aller beste for å sikre en ny 3-poenger.

Vi ses!!

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv