"Slaget om Finnmark"

Skrevet av: Isak Ole Hætta         Dato: 16.06.07 09:17

Hfk møter "storebror" Alta lørdag kl 16.00 på Breidablikk.

Lørdag kl 16.00 braker to av fylkes beste lag igjen til dyst, "slaget om Finnmark".

Det blir sikkert en tøff kamp for våre gutter igjen. Vi spilte en Cup-kamp på onsdag, men jeg tror nok denne kampen også ligner på en "cup-kamp". Det blit sikkert mye gi og ta, med tøffe dueller og mye trøkk hele veien.
Vi er godt forberedt på det meste og vet hva som venter oss i Hammerfest.

Jeg vet at kollege Danny er en luring som setter hele tiden opp taktikken og formasjonene etter hvem de møter til en hver tid. Og jeg er ganske sikker på hva han gjør idag. Han kjenner Alta godt vil sikkert prøve å gjøre noe for å få oss ut av stilen.

For vår del har vi godt forberedt på det meste idag. Vi fokuserer og jobber alltid på vårt spill og vi ønsker alltid å gå på banen for å underholde publikum med festfotball, score masse mål og angripe motstanderen overe hele banen for å få tak i ballen. Vi ønsker å eie ballen og spille fotball!

Vi går for seier, men må også akseptere at i idrett kan det noen ganger være vanskelig å prestere slik vi selv ønsker. Men vi jobber hardt hver dag for å heve nivået mot det bedre, være positiv og ydmyk selv om det i tider går litt trått.

Vi håper det blir en fin dag på Breidablikk med mye folk og god fotball.