Tap for rekruttlaget

Skrevet av: Jan Egil Brekke         Dato: 12.06.07 20:02

Det ble tap for rekruttlaget i dagens 3.div oppgjør hjemme mot Kautokeino. Etter 90 minutter sto det 0-2 til bortelaget. Resultatet ved pause var 0-0

Alta I.F stilte med følgende lag i en 4-3-3 formasjon: Said Nornes, Thomas Bertheussen (Daniel Reginiussen i 45 min), Gunnar Falsen (Jonas Ringard i 23 min), Eivind Ringard, Kristian Skorpen (Eirik Flage Nilsen i 14 min), Mads Jørgen Masvik, Krister Nora, Øyvind Veseth Olsen, Daniel Thomassen (Espen Simonsen i 14 min), Christian Reginiussen (Roar Berge i 4 min), Ørjan Søraa.

Kampen startet bra for Alta sin del; etter 4 min får laget tildelt straffe, men keeperen til Kautokeino redder desverre skuddet. Stort flere målsjanser var det ikke i en spillemessig svak 1.omgang. Det unge Alta-laget hadde liten bevegelse i spillet sitt, og pasningene gikk altfor ofte på tvers og bakover. Lagene gikk målløse til pause.

2. omgang ble desverre ikke bedre spillemessig, men det kom 2 mål. Desverre var det gjestene fra Kautokeino som sto for begge målene. 0-1 kom på et vakkert frispark fra rundt 20 meter. Per Isak Vars skrudde ballen elegant over muren og i mål via tverrliggeren, helt oppe i Said Nornes`høyre kryss. 0-2 kom knappe 10 min før slutt. Et flott angrep ble avsluttet ved at John Einar Eira jr. bredsidet ballen i mål fra 5 meter etter et legg fra høyre.

Vi måtte vente helt til det var spilt 88 minutter før vi fikk Alta sin eneste målsjanse i 2. omgang. Et flott angrep på Alta`s høyreside, endte tilslutt opp til unggutten Daniel Reginiussen, men hans avslutning gikk desverre over Kautokeino-målet.

Alt i alt en svak kamp av det unge Alta-laget, men det kommer ny sjanse til å revansjere seg allerede på søndag. Da blir det kamp mot BUL.

altaif.no er sikker på at ungguttene kommer sterkere tilbake allerede i den kampen. Kampen i ettermiddag på Aronnes kunstgress må de bare legge bak seg, og se fremover til neste kamp. Avogtil kommer det kamper hvor ting ikke fungerer, sånn som tilfelle var idag.