Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
fotball

Skuffende poengtap mot Sprint/Jeløy

Dato: 10.06.07 18:54

Et Alta-lag som presterte langt fra sitt beste måtte nøye seg med poengdeling mot Sprint/Jeløy på Alta Idrettspark søndag. Per Arne Østgård sørget for ledelse til pause, mens Sprint utlignet på sin eneste målsjanse i andre omgang.

Alta har vunnet enkelt over bedre motstandere enn Sprint/Jeløy denne sesongen, men som kjent så lever hver kamp sitt eget liv. Altas spill fungerte ikke som ønsket denne gangen, og i 2.divisjon taper man poeng om ikke man leverer varene.

I 1.omgang var Alta det beste laget og ledet fortjent etter mål av Østgård. Ledelsen kunne vært større selv om Alta slet med å komme til mange sjanser, men mot en middelmådig motstander var det nok til å kontrollere kampen i denne omgangen. Sprint/Jeløys eneste målsjanse i denne omgangen kom etter en dødball som ble strålende reddet av Alta-keeper Vidar Nogva. Altas mål kom etter 27 minutter da Per Arne Østgård fikk ballen på hjørnet av 16 meteren etter en corner. Elegant løftet Pekka ballen over keeper og i motsatt hjørne, et nydelig mål selv om noen vil påstå at ballen var ment som et innlegg.

2.omgang fikk et annet kampbilde enn hva tilfellet var i 1.omgang. Sprint flyttet spillerne høyere opp på banen og tvang Alta til å gjøre personlige feil. Presisjonen og bevegelsene var i perioder fraværende for Altas del. Omgangen åpnet derimot med en kjempesjanse til Alta ved Magnus Andersen. 2-0 da ville nok avgjort kampen til Altas fordel. Også innbytter Emmanuel David hadde en stor sjanse som trillet til side for mål. Nevnte Emmanuel burde muligens også blitt tildelt et straffespark etter at han ble løpt overende innenfor 16 meteren. Sprint/Jeløy på sin side hadde mye mer ballbesittelse i 2.omgang uten å produsere mange målsjanser. På dødballer var de nære på noen ganger men de lyktes ikke i å utfordre Nogva i Alta-målet i særlig grad. Etter 75 minutter fikk Sprint sin andre målsjanse for dagen. En markeringsglipp i Altas bakre rekker gjorde at en Sprint-spiller kunne plassere ballen til side for keeperen. Alta forsøkte febrilsk å skape målsjanser etter utligningen men dette var bare ikke vår dag. Kampen ebbet ut med 1-1 og uavgjort.

Allerede førstkommende onsdag får våres gutta muligheten til å reise seg igjen når Steinkjer blir motstander i 2.runde i cupen på Alta Idrettspark. I serien blir neste kamp et revansjeoppgjør for fjorårets forsmedelige nederlag mot Hammerfest i Snøhvitbyen. Vi har med andre ord en spennende uke foran oss.

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv