Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
fotball

Kamp mot Sprint/jeløy

Skrevet av: Jan Egil Brekke         Dato: 09.06.07 20:24

Søndag klokka 16 gjester Sprint/Jeløy Aronnes Idrettspark. Etter 7 serierunder ligger de nede på 9. plass, men de er bare 5 poeng bak oss.

Det er en meget viktig kamp for oss, og med seier kan vi ligge på toppen av tabellen igjen, hvertfall fram til mandag ettermiddag. Men det er ikke det som er fokuset vårt så tidlig på sesongen. Fokuset vårt er å prestere i 90 minutter, gjør vi det skal Sprint/Jeløy spille meget godt for å ta poeng med seg hjem til Jeløya.

Sist kamp mot Skarp presterte vi langt under pari i 1. omgang, men klarte heldigvis å reise oss i løpet av pausen og leverte en meget solid 2. omgang. Denne gangen satser vi på å gjennomføre 90 gode minutter. Treningsuka har vært som vanlig, med mange gode treninger. Til kampen imårra mangler vi noen spillere. Ole Màhtte Hætta er på HV-øvelse og står over, men heldigvis har Andreas Pettersen søndagsfri fra sin nye jobb og er mer enn klar til spille. I tillegg er det noen spillere som sliter med småskader. Laget tas som vanlig ikke ut før kampdagen, men en ting er sikkert; vi stiller med 11 sultne spillere som er MEGET sugen på 3 nye poeng.

Håper så mange som mulig finner veien ned til Aronnes imorgen og hjelper oss til å vinne denne kampen.

God fornøyelse og god kamp!!

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv