Rekruttlaget opp på 3.plass

Dato: 06.06.07 21:01

Onsdags kveld var våre unge spillere på Rekruttlaget på besøk i Karasjok hvor de innkasserte en sterk 3-0 seier. Med seieren klatret de opp på en imponerende 3.plass, kun favorittene Kirkenes og BUL ligger foran på tabellen.

Etter at så og si hele laget er skiftet ut siden forrige sesong er det imponerende at et mye yngre lag denne sesongen har levert meget gode resultater. Også i onsdagens kamp stilte Rekruttlaget med et rent juniorlag.

Mot Nordlys fikk våres gutta litt lettere spill enn ventet på grunn av at hjemmelaget fikk en spiller utvist halvveis ut i 1.omgang. Alta kontrollerte kampen fra start til slutt og var nærmere å øke ledelsen enn Nordlys var å redusere. Dagens første mål kom etter 23 minutter. En corner ble headet i mål av Øyvind Veseth Olsen. Dette ble omgangens eneste mål på tross av flere gode muligheter for Alta 2.

I andre omgang fortsatte Alta sin dominans. Nordlys, med tidligere Alta-spiller Roy Arild Rasmussen som kaptein, hadde noen spede forsøk men maktet ikke å true et overtallig Rekruttlag. Alta ventet helt til 62 minutter var gått før de økte ledelsen. Denne gangen var det a-lagspiller Arle Ivar Ring som gjorde målet. Arle Ivar fikk muligheten på et frispark fra 25 meter som han på en fortreffelig måte plasserte i mål utagbart for Nordlys sin gode keeper. I sluttminuttene gjorde Esben Simonsen sitt første mål for Alta 2 etter flott forarbeide av Daniel Reginiussen.

Trener Bjørn Edvinsen sier til altaif.no at han er fornøyd med seieren og nokså fornøyd med det spillemessige.
- Nordlys er et godt lag med en fin blanding av unge og erfarne spillere. Utvisningen gjorde det litt lettere for oss, men vi kan ennå gjøre ting bedre for å utnytte overtallet. Nå skal vi ha noen gode treninger før neste kamp som blir et meget tøft oppgjør mot Kautokeino.

Neste kamp er det omberammede oppgjøret mot Kautokeino, som i begynnelsen av mai ble utsatt på grunn av baneforholdene på Aronnes. Kampen spilles tirsdag 12.juni klokken 18.

Kampfakta.

Nordlys - Alta 2 ( 0 - 1 ) 0 - 3

0 - 1 Øyvind Veseth Olsen (23)
0 - 2 Arle Ivar Ring (61)