Rekruttlaget vant igjen

Dato: 03.06.07 18:10

En meget god 1.omgang sikret en ny seier i 3.divisjon, denne gangen mot Norild. Selv om 2.omgang var langt svakere var aldri seieren truet etter en solid 4-0-ledelse til pause.

For første gang denne sesongen stilte Rekruttlaget med en seniorspiller i lagoppstillingen. A-lagets Andreas Pettersen utgjorde et solid stopperpar sammen med unggutten Mads Jørgen Masvik. I tillegg til Andreas var a-laget representert ved Christian Reginiussen, Arle Ivar Ring og Said Nordnes.

I et nydelig sommervær på kunstgresset på Alta Idrettspark leverte våres gutta en meget solid 1.omgang. I lange perioder fikk motstanderne fra Vadsø knapt låne ballen. Selv om Alta sløste med åpenbare målsjanser sørget Øyvind Veseth Olsen (2), Christian Reginiussen og Andreas Pettersen for en overbevisende 4-0 ledelse til pause.

Publikum forventet en tilsvarende overkjørsel i 2.omgang men kvaliteten på Altas spill sank dessverre drastisk etter hvilen. Ballen trillet ikke like fort og spillerne ble for stillestående i tillegg til at Norild hevet seg merkbart fra 1.omgang. Dette resulterte i at Norild vant denne omgangen med 1-0, og at Alta 2 vant kampen "bare" 4-1. Men også i de 45 siste minuttene hadde Alta sjanser nok til å øke ledelsen, bl.a ble et straffespark misbrukt.

Neste kamp for ungguttene er førstkommende onsdag. Da setter laget seg på bussen til Karasjok for å møte Nordlys. Neste hjemmekamp blir lokaloppgjøret mot serielederne fra Bossekop den 17.juni.