Serieledelse, langhelg og finvær.

Skrevet av: Jan Egil Brekke         Dato: 01.06.07 13:40

Etter torsdagens seier borte mot Skarp, ligger vi på toppen av tabellen. Hvertfall fram til lørdag. Sola skinner, laksefisket er igang og vi har en sjelden frihelg. Kan livet i Alta I.F bli bedre?

Bare for å ha det sagt med en gang; ingen av oss "tar av" fordi vi nå ligger på toppen etter 7 kamper. Vi er alle klar over at vi såvidt har spilt 1/4 av årets seriekamper. Vi har som mål og spille god offensiv fotball, og være med å kjempe i toppen i årets 2.divisjon avdeling 4. De to siste kampene har vi skåret 12 mål, så det kan se ut som at det har løsna litt fremover på banen. Bakover på banen har vi også vært solide, selvom årets første "smultring" lar vente på seg. Vi har stor tro på at den kommer VELDIG snart. Vi har blitt mye bedre deffensivt i løpet av vinteren, og aller bakerst har vi en svært solid keeper i Vidar Nogva.

I tillegg har veldig mange spillere sprudlet den siste tiden, og det lover veldig godt. Vi har 4 seriekamper igjen før ferien, pluss minimum en cupkamp. Er det EN ting jeg kan love, så er det at vi skal gjøre vårt aller beste for at disse kampene skal vinnes. Ingen kamper blir enkle, men med hardt arbeid i bånn, skal hvertfall motstanderne spille meget godt for å ta poeng fra oss!

Benytter samtidig anledningen til å gratulere Aina og Stian med sønnen de fikk på onsdag. Et nytt Alta I.F medlem er født! Alle vi i klubben sender våre varmeste gratulasjoner til de nybakte foreldrene. Regner med å se dere alle i vår neste hjemmekamp mot Sprint/Jeløy den 10.juni.

Nå er det fri fram til mandag. Det skal bli meget godt å la fotballskoene ligge noen dager, og heller spille litt beach-volley, ta på seg grillhatten og bare kose seg.

GOD HELG!!