Hovedside Fotball Håndball Friidrett Langrenn Volleyball Hovedstyret Boccia
Medlemsskap Vedtekter Bli medlem her

Årsmøte Alta IF

Skrevet av: Anne-Grethe Lillemoen         Dato: 30.01.18 10:10

Årsmøte i Alta IF (hovedlaget) avholdes tirsdag 27. februar 2018 kl. 19:00 på Thon Hotell Alta 3. etg.

Frist for innsendelse av saker er onsdag 13. februar. Saker som ønskes behandlet sendes til post@altaif.no, eller per vanlig post til Alta IF, Alta Idrettspark, 9514 Alta.

Generell informasjon om Årsmøtet:
•Årsmøtet avholdes en gang i året og er klubbens høyeste organ
•Møtet skal annonseres minst 1 måned i forkant direkte til medlemmene og/eller ved kunngjøring i pressen, i tillegg på klubbens hjemmeside
•Alle idrettslagets medlemmer har adgang til Årsmøtet. Årsmøtet kan invitere andre personer og/eller media til å være tilstede, evt også vedta at Årsmøtet kun er åpent for medlemmer
•Forslag som skal behandles må være sendt Hovedstyret senest 2 uker før møtedato
•Fullstendig saksliste og andre nødvendige saksdokumenter (årsmelding, regnskap, budsjett, etc) med innstillinger til vedtak gjøres tilgjengelig for medlemmene senest 1 uke før møtet (legges på hjemmesiden)
•For å ha stemmerett må man være fylt 15 år, og ha hatt gyldig medlemskap (oppfylt medlemsforpliktelsene) i minst 1 måned. Ingen kan møte eller avgi stemme ved fullmakt.
•Alle medlemmer som har stemmerett er valgbare til tillitsverv i klubben og til representant til ting eller møter i overodnede organisasjonsledd

Alta IF

Medlemskontigent