Hovedside Fotball Håndball Friidrett Langrenn Volleyball Hovedstyret Boccia
Login   
Banner

To poeng tapt. Et poeng vunnet...

Skrevet av: Aasmund Bjørkan         Dato: 20.09.09 21:57

Det er små marginer i fotball. I dag tapte vi to poeng ved at vi ikke klarte å avgjøre en kamp der vi var best. Samtidig vant vi et poeng da vi igjen scorte rett før slutt...

For å ta det første først: Jeg er like skuffet som alle andre over at vi ikke fikk med oss 3 poeng i dag. Ikke fordi Skeid ligger sist på tabellen, for det er som jeg prøvde å advare om før kampen ingen enkle eller "dårlige" lag i adecco. Det mener jeg scoringen deres også viser. 1-0 til Skeid er rett og slett en perle og et flott mål som det er vanskelig å gardere seg mot. Det som skuffer meg, sånn nå rett etter kampen og før man har fått sett den på video, er først og fremst 3 ting. For det første er vi ikke dyktige nok til å score på mer enn en av våre mange store målsjanser. For det andre er det noen spillere som ikke når opp til sitt normale nivå. Og for det tredje drar vi, i det som synes å være frustrasjon, på oss endel tullete kort og der gjennom karantener. Det skal vi holde oss for gode til! Når vi begynner å rote på den måten skader vi altså laget gjennom karantener, i tillegg til at tiden i dagens kamp også går. Kort oppsummert: For dårlig!

I dagens kamp begynner vi altså klart best og skaper ihvertfall to tre STORE sjanser de første 10-12 minuttene. Så scorer altså Skeid et flott mål ut av ingenting, og da ser det ut som vi blir rystet. Vi begynner å gjøre feil, og spiller taktisk uklokt. Det gjør at vi ikke klarer å opprettholde trykket, og de kommer inn i kampen. I andre omgang syns jeg det stort sett er overkjøring, selv om de har enkelte kontringer som kunne blitt skumle. Vi har alikevel så mange enorme sjanser at det er smått utrolig at vi må vente til det 92 minutt før den sitter i nota.

Så det var skuffende. Men samtidig ingen katastrofe... Det var altså to poeng som "gikk tapt". Hverken mer eller mindre. Vi har prestert godt over tid, og jeg føler meg trygg på at vi også kommer til å gjøre det nå i innspurten. Det er alikevel helt klart at vi må holde tungen rett i munnen. Det er tett som fy, og vi har bare tøffe kamper igjen. Men husk på at vi er et av de lagene som har tatt mest poeng i divisjonen de siste 15-20 kampene. Jeg ser ingen grunn til at vi ikke skal klare å opprettholde den statistikken.

Men for at vi skal klare det er det altså en ting som fremstår for meg som viktigere enn noe annet: Og det er at vi fremstå som et lag! For sammen er vi sterke, tøffe og bedre enn de andre. Alene er vi sjanseløse...

Aasmund.

Alta IF, fotball
Kontakt oss
Adeccoligaen
K Mål P
Alta 0 0-0 0
Bodø/Glimt 0 0-0 0
Bryne 0 0-0 0
Follo 0 0-0 0
Fredrikstad 0 0-0 0
Lyn Oslo 0 0-0 0
Løv-Ham 0 0-0 0
Mjøndalen 0 0-0 0
Moss 0 0-0 0
Nybergsund 0 0-0 0
Ranheim 0 0-0 0
Sandnes/Ulf 0 0-0 0
Sarpsborg 0 0-0 0
Sogndal 0 0-0 0
Strømmen 0 0-0 0
Tromsdalen 0 0-0 0
Samarbeidspartnere
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Supportere

Steinberget

Design: co:media
Utviklet av: K2 Solutions AS
©2017 - 2019 Alta If, Publiseringsløsning: K2 Solutions AS