Hovedside Fotball Håndball Friidrett Langrenn Volleyball Hovedstyret Boccia
Login   
Banner

Seier i krigekamp

Skrevet av: Lise Lotte Lund Martnes         Dato: 12.09.09 18:37

Nå er vi endelig tilbake på hotellet etter en lang reise og kamp mot Voss. Seieren tok vi også med oss så da er det verdt å reise så langt bare for å gi bank.

Kampen mot Voss gikk på en heller våt gressbane som kjentes ut som en bevegelig madrass, og ballene var så fulle av vann at det føltes som om de var utviklet for ti år siden. Vi lot oss selvfølgelig ikke stoppe av dette for vi var faktisk klar til KRIG, og KRIG ble det. Det ble som forventet ingen velspilt kamp. Kampbildet var preget av mange harde dueller og lange pasninger uten adresse. Alle på laget jobbet hardt og vi ble belønnet med en scoring av Kristine Hagen som fikk ballen servert på sølvfat av Marianne Hanssen etter 16 minutter. Deretter gikk det bare 10 minutter før Hanssen selv skrudde opp den velkjente turboen . Hun fikk en stjernepasning fra Kamilla Høybakken. Og Unge Hanssen sviktet ikke alene med keeper og satte ballen sikkert i mål. Vips så ledet vi 2-0 uten at vi akkurat hadde imponert. Vi kunne dermed gå til pause med 2-0 ledelse og seieren halvveis i lomma.

Voss er kjent for å være et hardtarbeidende lag som aldri gir opp, og det fikk vi smertelig erfare. 3 minutter på overtid reduserte de etter et legg fra venstre kant som ble slått på bakerste stolpe. Der dukket det opp en voss-spiller som satte ballen sikkert i mål. Vi klarte allikevel å holde unna de 2 siste minuttene som var igjen og kunne dermed innkassere 3 viktige poeng i kampen om en god plassering. Dette var en kamp hvor finspillet var lagt på hylla til fordel for dueller og ren vilje, og selv om feilprosenten var høy var det en fortjent seier etter spill og sjanser. Etter å ha hørt mange stygge rykter om dårlige dommere på Voss er vi positivt overrasket og synes de fortjener ros for den jobben de gjorde.

Nå slapper vi velfortjent av på hotellet, mørbanket, men ved godt mot. Det er bare å nyte seieren mens vi kan for på mandag starter Rune Repviks DAY 1 og da hjelper det verken med 3 poeng eller høy tabellplassering. Da er det nemlig bare å brette opp ermene og se fram til neste kamp mot Haugar hvor vi har et tap å revansjere. Skal vi få det til er det kun hardt arbeid og fokus som teller, men det er vi mer enn klar for. Først skal vi bare nyte resten av DAY 6 og 7.

 

Alta IF, fotball
Kontakt oss
Adeccoligaen
K Mål P
Alta 0 0-0 0
Bodø/Glimt 0 0-0 0
Bryne 0 0-0 0
Follo 0 0-0 0
Fredrikstad 0 0-0 0
Lyn Oslo 0 0-0 0
Løv-Ham 0 0-0 0
Mjøndalen 0 0-0 0
Moss 0 0-0 0
Nybergsund 0 0-0 0
Ranheim 0 0-0 0
Sandnes/Ulf 0 0-0 0
Sarpsborg 0 0-0 0
Sogndal 0 0-0 0
Strømmen 0 0-0 0
Tromsdalen 0 0-0 0
Samarbeidspartnere
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Supportere

Steinberget

Design: co:media
Utviklet av: K2 Solutions AS
©2017 - 2019 Alta If, Publiseringsløsning: K2 Solutions AS